WORD VRIEND EN ONTVANG EEN UNIEK WELKOMSTGESCHENK

De stichting Dicht bij de Bijbel wil de inhoud van de Bijbel op een aansprekende manier toegankelijk maken door het vervaardigen van Schriftberijmingen, Bijbelliederen en gedichten in eigentijdse taal. Tevens werkt de stichting aan een psalmberijming, De Nieuwe Psalmberijming. De stichting draait volledig op giften van donateurs om deze missie uit te kunnen voeren.

De steun van een vriendenkring die elk jaar een bescheiden steentje bijdraagt is onmisbaar.

Alleen Uw liefdeWord daarom ook vriend van de stichting Dicht bij de Bijbel en ontvang het boek 'Alleen Uw liefde laat mij leven' t.w.v. € 18,99 geheel gratis!

Meer informatie over dit boek vindt u op de website van Boekencentrum. Klik hier voor een inkijkje in het boek of bekijk de promotievideo.

Wilt u geen vriend worden maar ons werk wel steunen? Maak dan een eenmalige gift over via de donatiemogelijkheid hiernaast (iDeal).
De stichting heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Alvast hartelijk bedankt!

 Ja, ik word vriend van stichting Dicht bij de Bijbel en machtig hierbij de Stichting Dicht bij de Bijbel om eenmaal per jaar € 37,50 per jaar van mijn bankrekening af te schrijven.

Mevrouw
De Heer

* Deze velden zijn verplicht.


Na ontvangst van uw aanmelding wordt het aangegeven welkomstgeschenk naar het opgegeven adres verstuurd.

U wordt zeven dagen vóór de incasso geïnformeerd door stichting Dicht bij de Bijbel over de machtiging (prenotificatie).

Steun onze missie

Steun het werk van stichting Dicht bij de Bijbel.

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

Nieuw! Widget met 'Bijblijvers'

Geschreven op

Dicht bij de Bijbel heeft een widget ontwikkeld die u op uw eigen (christelijke/kerkelijke) website kunt plaatsen. Bij elk bezoek aan uw website verschijnt er een andere korte spreuk, geschreven bij een Bijbeltekst. Klik hier voor meer informatie en de code voor de widget. Lees meer »

© 2020 Dicht bij de Bijbel
Webontwikkeling: m&m web-it