Gebruik in diensten

De teksten van Dicht bij de Bijbel zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor gebruik in uw huiselijke kring zijn, mede gezien onze doelstelling, geen rechten verschuldigd. 

Wij willen u aanmoedigen de liederen binnen uw kerkelijke gemeenschap te zingen, uit te voeren, teksten af te drukken en/of liedteksten te projecteren. U dient dan echter wel een CCLi Licentie te hebben afgesloten. Voor meer informatie CCLi Benelux.

De periodieke rapportage aan CCLi is een essentieel en verplicht onderdeel van uw licentiehouderschap en blijft altijd van toepassing, ook bij gebruik van beamersoftware waarvoor u onderhoud betaalt.

Uitgeverijen en organisaties kunnen voor (non)commercieel gebruik van de teksten een licentie aanvragen bij Small Stone Media.

Steun onze missie

Steun ons met een eenmalige bijdrage,

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief november 2022

Geschreven op

Er is weer veel nieuws te melden deze maand: Een van de dichters van DNP schreef een nieuw kerstlied, we ontvingen e-mails van predikanten met ervaringen met DNP, Heleen Visser schreef een artikel over DNP, etc. Lees hier de hele nieuwsbrief van november 2022 Lees meer »

© 2023 Dicht bij de Bijbel
Webontwikkeling: m&m web-it