WORD VRIEND EN STEUN ONZE MISSIE

Stichting Dicht bij de Bijbel wil de inhoud van de Bijbel op een aansprekende manier toegankelijk maken door schrijven van kerkliederen in eigentijdse taal, zoals De Nieuwe Psalmberijming.Bundel DNP

De stichting draait volledig op giften van donateurs om deze missie uit te kunnen voeren. De steun van een vriendenkring die elk jaar een bescheiden steentje bijdraagt is onmisbaar.

Word daarom ook vriend van de stichting Dicht bij de Bijbel en ontvang de bundel van De Nieuwe Psalmberijming geheel gratis!

Wilt u liever geen vriend worden maar ons werk wel steunen? Maak dan een eenmalige gift over via de donatiemogelijkheid hiernaast (iDeal).
De stichting heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Alvast hartelijk bedankt!

Ja, ik word vriend van stichting Dicht bij de Bijbel en machtig hierbij de Stichting Dicht bij de Bijbel om eenmaal per jaar € 37,50 per jaar van mijn bankrekening af te schrijven.

Mevrouw
De Heer

* Deze velden zijn verplicht.

Na ontvangst van uw aanmelding wordt de bundel naar het opgegeven adres verstuurd.

Steun onze missie

Steun ons met een eenmalige bijdrage,

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

KerkBeamer: De meestgebruikte liedbundels in 2023

Geschreven op

Bron: KerkBeamer Zingen vormt een belangrijk onderdeel van kerkdiensten. Elke dienst bevat vaak één of meerdere liederen. In sommige kerken wordt gebruik gemaakt van één bundel, terwijl andere kerken het liefst uit meerdere bundels zingen. In Lees meer »

© 2024 Dicht bij de Bijbel
Webontwikkeling: m&m web-it